Alimamy naar de universiteit

Alimamy naar de universiteit

Met onze scholen geven we vele duizenden kansarme kinderen in Afrika een toekomst. Het verhaal van Alimamy is wel zo bijzonder, dat we het even in het zonnetje zetten.
Alimamy uit Sierra Leone is geboren met een handicap. Zijn linker bovenlichaam is verlamd. Omdat zijn moeder geen geld had om de medische zorg te betalen én omdat veel mensen in dit deel van Afrika bang zijn dat een gehandicapt kind door de duivel is bezeten, werd Alimamy als baby achtergelaten in de jungle. Om daar te sterven.
Sunday Foundation heeft zich over de arme knul ontfermd. Alimamy ontpopte zich tot een hardwerkende scholier. Hij weet immers als geen ander, dat hij het van zijn hoofd moet hebben. Onlangs werd zijn enorme doorzettingsvermogen beloond. Alimamy is geslaagd voor de hoogste middelbare school en gaat studeren aan de Universiteit van Freetown. Uiteraard dragen wij zorg voor Alimamy z’n studiekosten. Alimamy wil alle donateurs van Sunday Foundation bijzonder bedanken voor alle steun. Dankzij de donateurs is hij nu de toekomst van het land.

Alimamy (links) en zijn boezemvriend Thonkola gaan allebei naar de universiteit.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart